AVIS rabatkode 2024

Seneste rabat tilføjet: juli 30, 2023
december 31, 2025 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
  • Tilføjet juli 30, 2023 af Axel Hernborg
VIS RABAT/RABATKODE rne.
  • Tilføjet september 20, 2020 af Axel Hernborg
VIS RABAT/RABATKODE ser.
  • Tilføjet maj 15, 2021 af Axel Hernborg
VIS RABAT/RABATKODE ser.
  • Tilføjet maj 14, 2021 af Axel Hernborg
VIS RABAT/RABATKODE ser.
  • Tilføjet maj 14, 2021 af Axel Hernborg
VIS RABAT/RABATKODE ing.
  • Tilføjet maj 14, 2021 af Axel Hernborg
november 30, 2023 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
  • Tilføjet juli 30, 2023 af Axel Hernborg
november 30, 2023 11:59 pm VIS RABAT/RABATKODE ion.
  • Tilføjet juli 30, 2023 af Axel Hernborg

Ofte stillede spørgsmål om vores AVIS rabatkoder, tilbud og tilbud

Hvor mange rabatkoder og tilbud fra AVIS er der i øjeblikket?

I dag, april 20, 2024, der er 6 AVIS tilbud og rabatkoder opført her på tripplo.com.

Er der nogle rabatkoder og rabatter fra AVIS der snart udløber?

Ja, det er der lige nu 1 AVIS rabatter med udløbsdato. Rabatten med mindst tid tilbage før den udløber er Avis Preferred: Værdikupon på 15 € for din næste tur efter dit andet lejemål og denne rabat ophører december 31, 2025.

Hvilken AVIS rabat er den mest populære i øjeblikket?

The AVIS discount that has been used the most is 10-20% rabat eller mere hos AVIS. This discount has been used 127 times.

Avis er et verdensomspændende og prisbelønnet biludlejningsfirma med virksomhed på flere end 5.000 pladser i 165 lande. Avis Airlines Rent a Car Systems blev grundlagt af Warren Avis ved Willow Run Airport, Detroit, USA, i 1946. Det var verdens første biludlejningsfirma. Avis er udviklet til privat-såvel som firmabrug og tilbyder udlejning af personbiler, minibusser, varevogne, og lastbiler.

På Avis.dk kan man booke bil, se sine bookinger, blive medlem af deres loyalitetsprogram, anvende tilbud, og søge efter udlejningsstationer. Under tilbudskategorien findes lejebilstilbud som gælder i Danmark, Europa, og resten af verden. Blandt tilbuddene som gælder i Danmark kan man for eksempel finde rabat på bookinger foretaget tre døgn forinden lejeperiodens start, weekendleje, månedsleje (minilease), all-inclusive, og flyttebiler med fast døgnpris. Derudover tilbyder Avis også chauffør- og bjærgningstjenester, samt envejsleje, ekstra forsikring, aflevering, og afhentning ved egen dør. Firmaets hjemmeside gør det muligt at vælge ekstra produkter til bookingen, såsom børnesæder, handicapvenlige køretøjer, flere førere, GPS, WiFi, og vinterudstyr. I kategorien med produkter og udlejningsstationer kan du søge efter Avis udlejningsstationer i hele verden. Avis kan endda anvendes af firmaer med særskilte firmaaftaler. Det er muligt for firmaer at leje personbiler i kortere og længere perioder, samt leje varevogne og lastbiler.

Avis’ loyalitetsprogram hedder Avis Preferred og har tre forskellige niveauer som baseres på ens lejehistorik – jo mere man lejer, jo bedre fordele får man. Man kan blive medlem online og det er gratis. Avis Preferred er tilgængeligt flere end 3.300 steder rundt omkring i verden. Medlemmer kan for eksempel leje biler gratis om weekenden, foretage bookinger hurtigere, få betjeningsprioritet, og praktisk parkerede biler. Visse udlejningsstationer tilbyder endda biler som står klar med nøgler, så medlemmer ikke behøver besøge udlejningsdisken.

Man kan betale for Avis lejebiler online eller ved disken når man henter sin lejebil. Avis tager imod Visa, Mastercard, American Express, og Diners hæve- eller kreditkort.

Ofte stillede spørgsmål og svar om rabatkoder og kampagner hos Avis

Hvor ofte udgiver Avis nye rabatkoder?

Avis plejer generelt at tilbyde nye rabatkoder et par gange om året, normalt i forbindelse med helligdage og i sommersæsonen. Dette adskiller dem fra nogle webshops, der kan frigive rabatkoder regelmæssigt hver uge.

Hvordan får jeg fat i en Avis-rabatkode?

En god idé er at bruge en søgemaskine, som f.eks. Google, til at finde websites, der specialiserer sig i rabatkoder, såsom Tripplo.com. Det kan også være værd at tilmelde sig Avis' nyhedsbrev for at få adgang til deres rabatkoder direkte via e-mail.

Hvornår plejer Avis at have kampagner og specialtilbud?

Det er svært præcist at bestemme dette, men et godt råd er at holde øje med Avis' hjemmeside, da det er noget, der konstant skifter. Især når forskellige helligdage begynder at nærme sig, bør du være ekstra opmærksom. Det er under disse perioder, du normalt finder gode kampagner og specialtilbud. Alternativt kan du altid booke en lejebil i rigtig god tid og få adgang til fantastiske tilbud.

Har Avis normalt specielle rabatkampagner under Black Friday og Cyber Monday?

Det er svært at give et definitivt svar på dette, da Black Friday og Cyber Monday er relativt nye fænomener, og praksis varierer fra år til år. For ikke at gå glip af noget anbefales det at tilmelde sig Avis' nyhedsbrev og på den måde finde ud af eventuelle Black Friday- og Cyber Monday-rabatkoder eller specialtilbud i god tid.

Aktuelle AVIS-rabatkoder og tilbud for april 20, 2024

Rabat-beskrivelse Udløb
Avis Preferred: Værdikupon på 15 € for din næste tur efter dit andet lejemål december 31, 2025
10-20% rabat eller mere hos AVIS Ingen udløbsdato
Op til 25% rabat når du lejer en bil globalt hos AVIS Ingen udløbsdato
Europæiske tilbud på biludlejning hos AVIS: Op til 30% rabat Ingen udløbsdato
Tilbud i Danmark hos AVIS: Spar op til 25% Ingen udløbsdato
Få AVIS bedste Deals og eksklusive rabatkoder Ingen udløbsdato

Selskabsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hjemmeside: Rankhighab.com
Brugsvilkår Privatlivspolitik Cookies Sådan tjener vi penge Hvordan vi finder, verificerer og rangerer rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK