NLY Man rabattkode 2022

NLYMan er et nordisk klesmerke for menn som ligger under Nelly Group, et svensk konsern som i utgangspunktet har vært en ledende e-handelsplattform for moteklær for kvinner. NLYMan sikter mot å bli en av de største aktørene innen moteklær for unge menn, og tilbyr et bredt utvalg av stilfulle plagg for menn mellom 18-35. NLYMan har virksomheter i en rekke europeiske land, og leverer over hele verden.

Hovedkategoriene for herreklær er casual, skredder-stil og trendy, og innen disse kategoriene har NLYMan et utvalg fra over 350 klesmerker. Disse inkluderer alt fra ikoniske, internasjonale motenavn til plagg fra friske, 'up and coming' designere - målgruppen er aktive, trendbevisste og amibisiøse unge menn.

Utvalget inkluderer plagg til alle typer bruk, i tillegg til sko, undertøy, badetøy, tilbehør og sportstøy, med konkurransedyktige priser og med et fokus på et bærekraftig grunnlag.

Nettstedet er oversiktlig og kan vises i en rekke språk.

NLY MAN rabattkoder og tilbud - 15% rabatt, 20% rabatt eller opptil 70%?

Alle som vil spare penger på herremote gjør helt rett i å besøke NLY MAN. På den ene siden er deres vanlige ordinære priser under press og gjør det bra sammenlignet med andre nettbutikker. I tillegg til gode ordinære priser er det mulig å benytte seg av NLY MAN rabattkoder og tilbud. Nettbutikken har et konstant åpent outlet hvor herreklær, sko og tilbehør selges ut med opptil 70 % rabatt. Utsalgsstedet er virkelig stort med tusenvis av produkter delt inn i kategorier og underkategorier. Alle som ønsker rabatt på bestillingen sin, kan finne en NLY MAN rabattkode flere steder. De beste stedene å lete er i sin e-post etter å ha abonnert på NLY MANs nyhetsbrev, i NLY MANs kanaler på sosiale medier eller på rabatt- og kampanjesider. Med en NLY MAN rabattkode er det vanligvis mulig å få 10% rabatt, 15 % rabatt eller 20 % rabatt på et helt kjøp. I sjeldne tilfeller kan en NLY MAN rabattkode gi over 20 % rabatt.

Vanlige spørsmål om kjøp med rabattkode hos NLY MAN

Kan jeg kombinere flere NLY MAN rabattkoder for å få høyere rabatt?

Nei, du kan ikke kombinere flere rabattkoder hos NLY MAN for å få større rabatt. Du kan for eksempel IKKE kombinere en rabattkode som gir 15 % rabatt med en annen som gir 20 % rabatt for å få totalt 35 % rabatt.

Finnes det rabattkoder som gir fri frakt?

Det kan forekomme ved spesielle anledninger, men en rabattkode hos NLY MAN gir som regel en prosent-rabatt, på alt som selges til ordinær pris, som trekkes fra ordreverdien.

Kan jeg få ekstra rabatt med rabattkode på allerede nedsatte varer hos NLY MAN?

Som regel er det kun mulig å bruke rabattkoder for å få rabatt på alt som selges til ordinær pris. Det er dermed ekstremt uvanlig at du kan få rabatt på allerede nedsatte klær. Samtidig er det kanskje ikke så nøye at det ikke er mulig å bruke rabattkode dersom du allerede har fått 70% rabatt på et plagg på outlet hos NLY MAN.

Gjeldende NLY Man rabattkoder og tilbud for november 28, 2022

Rabattbeskrivelse Gyldighetstid
Opptil 60% rabatt på utvalgte Bukser hos NLY Man Ingen utløpsdato
Minst 20% rabatt på utvalgte Gensere hos NLY Man Ingen utløpsdato
NLY Man DEAL: Fri frakt Ingen utløpsdato
Opptil 60% rabatt på utvalgte Skjorter hos NLY Man Ingen utløpsdato
Opptil 60% rabatt på utvalgte Jakker hos NLY Man Ingen utløpsdato
Få eksklusive NLY Man rabattkoder og tilbud Ingen utløpsdato
Minst 20% rabatt på utvalgte Shorts hos NLY Man Ingen utløpsdato
NLY Man DEAL: Gratis retur Ingen utløpsdato
Minst 20% rabatt på utvalgte Boxershorts hos NLY Man Ingen utløpsdato
 

Nye rabatter

Bedriftsinformasjon:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Brukervilkår Cookies
© 2022 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK