Curlz rabattkod 2022

Vill du få ett riktigt bra pris på ditt nästa köp hos Curlz? I så fall ska du använda en av våra Curlz-rabattkoder för att spara pengar vid ditt nästa köptillfälle! Utöver Curlz-rabattkoder kan du även hitta kampanjer och specialerbjudanden. Missa inte chansen att ta del av en Curlz-kampanj eller rabattkod för att få marknadens absolut lägsta pris på ditt nästa köp av skönhetsprodukter!





Curlz är en webbutik som säljer olika typer av skönhetsprodukter till kunder på den svenska marknaden. Bolaget har funnits några år på marknaden och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt inom skönhetssegmentet. Här finns verkligen ett brett utbud av olika produkter inom skönhet så som fuktbevarande produkter, oljor, bundles, protein, tillbehör . Dessa produkter hos Curlz kommer från flera välkända varumärken som exempelvis Curly Secret, As I Am, Treluxe, Inahsi och Innersense.





Vid köp hos Curlz får du normalt dina varor levererade inom 1-3 dagar. Frakten kostar inget då den alltid är gratis. Betalning gör du smidigt och säkert med Swish och Klarna (Faktura, kort, delbetalning). Har du frågor kan du alltid kontakta Curlzs kundsupport som alltid är redo att svara på dina frågor.





Vanliga frågor vid köp hos Curlz





Kan jag använda flera Curlz-rabattkoder samtidigt?





Nej, du kan inte kombinera flera Curlz-rabattkoder. Det är en rabattkod per köp som gäller. Således går det INTE att lägga ihop en Curlz-rabattkod som ger 10% rabatt med en annan rabattkod som ger 5% rabatt för att få totalt 15% rabatt.





Hur mycket kostar frakten hos Curlz?





Frakten kostar 0 kr då den är gratis..





Hur kan jag betala hos Curlz?





Betalningar kan du göra med Swish och Klarna (Faktura, kort, delbetalning).

Aktuella Curlz-rabattkoder och erbjudanden för 9 december, 2022

Rabatt-beskrivning Går ut
Upp till 30% rabatt hos Curlz Inget utgångsdatum
Exklusiva Curlz rabattkoder och erbjudanden Inget utgångsdatum
Curlz DEAL: Alltid fri frakt inom Sverige Inget utgångsdatum
Curlz DEAL: Nöjd kundhetsgaranti Inget utgångsdatum
Upp till 30% rabatt på utvalda bundles hos Curlz Inget utgångsdatum
 

Vanliga frågor om våra Curlz-rabattkoder och rabatter

Hur många rabattkoder och erbjudanden från Curlz finns tillgängliga just nu?

Idag den 9 december, 2022 finns det 5 Curlz-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på tripplo.com.

Finns det rabattkoder och kampanjer från Curlz som snart går ut?

Nej, just nu finns det inga rabatter med ett utångsdatum. Däremot finns det 5 Curlz-rabatter som pågår under en längre period och inte har något utgångsdatum.

Vilken Curlz-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har fått flest klick just nu är Upp till 30% rabatt hos Curlz och den har används totalt 47 gånger.

Populära rabatter just nu

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Användarvillkor Cookies
© 2022 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK