GetSpecial rabattkod 2022

Vill du få ett riktigt bra pris på ditt nästa köp hos GetSpecial? I så fall ska du använda en av våra GetSpecial-rabattkoder för att spara pengar vid ditt nästa köptillfälle! Utöver GetSpecial-rabattkoder kan du även hitta kampanjer och specialerbjudanden. Missa inte chansen att ta del av en GetSpecial-kampanj eller rabattkod för att få marknadens absolut lägsta pris på ditt nästa köp av presenter till nära och kära!





GetSpecial är en webbutik som säljer personliga gåvor och presenter till kunder på den svenska marknaden. Bolaget har funnits några år på marknaden och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt inom present- och gåvosegmentet. Här finns verkligen ett brett utbud av olika produkter inom presenter och gåvor så som chokladgåvor, chokladkalendrar, personliga muggar, födelsedagsboxar och mycket mer.





Vid köp hos GetSpecial får du normalt dina varor levererade inom 1-2 dagar. Frakten kostar 29 kr för beställningar under 399 kr. Beställningar över 399 kr skickas fraktfritt.. Betalning gör du smidigt och säkert med korten Visa, MasterCard och Maestro eller mot faktura från Svea Ekonomi. Har du frågor kan du alltid kontakta GetSpecials kundsupport som alltid är redo att svara på dina frågor.





Vanliga frågor vid köp hos GetSpecial





Kan jag använda flera GetSpecial-rabattkoder samtidigt?





Nej, du kan inte kombinera flera GetSpecial-rabattkoder. Det är en rabattkod per köp som gäller. Således går det INTE att lägga ihop en GetSpecial-rabattkod som ger 10% rabatt med en annan rabattkod som ger 5% rabatt för att få totalt 15% rabatt.





Hur mycket kostar frakten hos GetSpecial?





Frakten kostar 29 kr, men det är fraktfritt om det ordervärde överstiger 399 kr.





Hur kan jag betala hos GetSpecial?





Betalningar kan du göra med korten Visa, MasterCard och Maestro eller mot faktura från Svea Ekonomi.

Aktuella GetSpecial-rabattkoder och erbjudanden för 9 december, 2022

Rabatt-beskrivning Går ut
Upp till 30% rabatt hos GetSpecial Inget utgångsdatum
Exklusiva GetSpecial rabattkoder och erbjudanden Inget utgångsdatum
Presenter för under 150 kr hos GetSpecial Inget utgångsdatum
 

Vanliga frågor om våra GetSpecial-rabattkoder och rabatter

Hur många rabattkoder och erbjudanden från GetSpecial finns tillgängliga just nu?

Idag den 9 december, 2022 finns det 3 GetSpecial-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på tripplo.com.

Finns det rabattkoder och kampanjer från GetSpecial som snart går ut?

Nej, just nu finns det inga rabatter med ett utångsdatum. Däremot finns det 3 GetSpecial-rabatter som pågår under en längre period och inte har något utgångsdatum.

Vilken GetSpecial-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har fått flest klick just nu är Upp till 30% rabatt hos GetSpecial och den har används totalt 11 gånger.

Populära rabatter just nu

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Användarvillkor Cookies
© 2022 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK