Interflora rabattkod 2021

Vill du få ett riktigt bra pris hos Sveriges mest kända blomsterhandel? Det är vad vi kan erbjuda dig här på sidan: En Interflora-rabattkod kan du hitta här och även en samling av övriga erbjudanden och kampanjer från Interflora. Beställ interfloras uppskattade blommogram som funkar utmärkt på bröllop, födelsedagar och andra högtider. Är du ute i sista minuten går det att få leverans samma dag som du beställer hos Interflora. Företaget utmärker sig genom låga priser och pålitlig leverans av granna blombuketter som du med vår hjälp kan få till ännu lägre priser.

Interflora blommor

Interflora är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och på Interflora.se kan du skicka blommor till mottagare i nästan hela världen. Du får bra hjälp på sidan att välja en bukett blommor efter tillfälle och säsong. Det finns även möjlighet att skicka choklad, presentkort eller färdiga paket som antingen innehåller blommor och choklad eller blommor och en nalle.

På interflora.se finns också en hel del matnyttigt för den som vill ha inspiration, veta mer om vad blommans färg betyder eller ta del av nyheter och trender inom blomstervärlden.

Interflora.se är Sveriges äldsta blomsterförmedling och har levererat blommor med bud sedan 1923. År 1952 registrerade Interflora varumärket Blommogram och ordet är idag så känt att det oftast används som ett allmänt namn på blomsterbud. Företaget var ett av de första i Sverige som startade en e-handel. Redan 1995 började företaget förmedla blommor via internet och lagom till 10-årsjubileet levererade de deras miljonte blommogram.

Interflora-banner - Kvinna med blommor

Vanliga frågor om Interflora-rabattkoder och erbjudanden

Om jag hittar flera Interflora-rabattkoder kan jag då kombinera dessa för att få mer rabatt?

Nej, du kan inte kombinera flera kampanjkoder för att få en större total rabatt. Om du har en kod som ger 15% rabatt och en som ger 10% rabatt kan du inte lägga ihop dessa så att den totala rabatten blir 25%.

Hur hittar jag en Interflora-rabattkod?

Du hittar vanligtvis rabattkoder genom att besöka olika så kallade rabattkodsajter som publicerar kampanjkoder och erbjudanden. Du kan även hitta dem direkt på Interfloras hemsida. Ytterligare två sätt för att få tag i Interflora-rabattkoder och erbjudanden är att prenumerera på nyhetsbrevet och få dem direkt till din e-post eller att besöka Interflora i sociala medier.

Gäller alltid Interflora-rabattkoder på hela sortimentet?

Som standard får du rabatt på hela sortimentet, men det kan hända att kampanjkoderna ibland bara gäller på utvalda delar av sortimentet. På vilka produkter en rabattkod gäller ska stå i de villkor som gäller för koden.

Hur mycket lägre pris går det att få med en en Interflora-rabattkod?

Koderna ger vanligtvis 5% rabatt, 10% rabatt, 12% rabatt eller 15% rabatt. Att en kampanjkod ger mer än 15% rabatt är väldigt ovanligt, men kan inträffa vid ytterst speciella kampanjer.

Kan jag byta in en rabattkod mot kontanter?

Nej, en rabattkod kan du inte byta in mot kontanter. Du kan enbart använda den för att få rabatt på din beställning hos Interflora.

Hur lång är giltigheten på Interfloras kampanjkoder?

Detta är något som skiftar. Vissa kampanjkoder kan gälla ett helt år medan andra endast gäller under en dag eller några få dagar. Hur lång giltighetstiden bör du hitta där rabattkoden publicerades, så som på en rabattkodsajt eller i ett nyhetsbrev där rabattkoden skickades ut. Har du problem med att få fram giltighetstiden bör du kontakta kundtjänsten.


Utöver rabattkoder, hur kan jag få ett extra bra pris hos Interflora?

Det pågår ofta olika kampanjer och erbjudanden hos Interflora som ej kräver en rabattkod för att få ta del av. Dessa kampanjer ska du kunna hitta direkt på Interfloras startsida. Bra att veta är att Interfloras kamapanjkoder i de flesta fall går att kombinera med andra erbjudanden. En av de säkraste korten för att få specialkampanjer och erbjudanden från Interflora är att bli medlem i kundklubben Flower Club. Som medlem i Flower Club får du bonus, personliga erbjudanden och flera andra förmåner.

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Användarvillkor Cookies
© 2021 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK