Relode rabattkod 2024

Senaste rabatt tillagd: 14 april, 2024
  • 6

Relode-rabattkod: Få 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet

När du anmäler dig till nyhetsbrevet hos Relode får du 10% rabatt. Gäller... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg
  • 1

15% rabatt/cashback när du blir medlem i Athlete Club

Gå med i Athlete Club i och få 15% cashback/rabatt varje gång du handlar hos... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD lub.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg
  • 3

Nyhetsbrevsförmåner: Få rabatter och kampanjer direkt till din e-post

Anmäl dig till Relodes nyhetsbrev för att regelbundet få rabattkoder,... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg
  • 6

Fri frakt vid köp över 800 kr

Njut av fördelen med fri frakt på dina beställningar hos Relode när du... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg
  • 0

Alltid fria storleksbyten hos Relode

Handla med förtroende hos Relode och njut av fördelen med fria storleksbyten.... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg
  • 0

Alltid 30 dagars returrätt hos Relode

Du får alltid 30 dagars returrätt på dina köp hos Relode, vilket ger dig... Läs mer
31 december, 2024 VISA RABATT/RABATTKOD ion.
  • Tillagd 14 april, 2024 av Axel Hernborg

Vanliga frågor om våra Relode-rabattkoder och rabatter

Hur många rabattkoder och erbjudanden från Relode finns tillgängliga just nu?

Idag den 19 april, 2024 finns det 6 Relode-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på tripplo.com.

Finns det rabattkoder och kampanjer från Relode som snart går ut?

Ja, just nu finns det 6 Relode-rabatter med ett utgångsdatum. Den rabatt med kortast giltighetstid är Relode-rabattkod: Få 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet och den går ut den 1 januari, 2025.

Vilken Relode-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har fått flest klick just nu är Relode-rabattkod: Få 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet och den har används totalt 6 gånger.

Vill du få ett riktigt bra pris på ditt nästa köp hos Relode? I så fall ska du använda en av våra Relode-rabattkoder för att spara pengar vid ditt nästa köptillfälle! Utöver Relode-rabattkoder kan du även hitta kampanjer och specialerbjudanden. Missa inte chansen att ta del av en Relode-kampanj eller rabattkod för att få marknadens absolut lägsta pris på ditt nästa köp av träningskläder och träningsaccessoarer!





Relode är en webbutik som säljer träningsmode till kunder på den svenska marknaden. Bolaget har funnits sedan 2019 på marknaden och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt inom träningsmode. Här finns verkligen ett brett utbud av olika produkter inom för den mode- och träningsintresserade så som snygga träningsshorts, sport bh:ar, strumpor, tröjor, tights och leggings. Dessa produkter hos Relode kommer från det egna varumärket.





Vid köp hos Relode får du normalt dina varor levererade inom 1-4 dagar. Frakten kostar 49 kr, men fri frakt vid köp över 800 kr. Betalning gör du smidigt och säkert med Klarna (faktura, kort eller delbetalning) eller Swish. Har du frågor kan du alltid kontakta Relodes kundsupport som alltid är redo att svara på dina frågor.





Vanliga frågor vid köp hos Relode





Kan jag använda flera Relode-rabattkoder samtidigt?





Nej, du kan inte kombinera flera Relode-rabattkoder. Det är en rabattkod per köp som gäller. Således går det INTE att lägga ihop en Relode-rabattkod som ger 10% rabatt med en annan rabattkod som ger 5% rabatt för att få totalt 15% rabatt.





Hur mycket kostar frakten hos Relode?





Frakten kostar 49 kr, men du får fri frakt vid köp över 800 kr.





Hur kan jag betala hos Relode?





Betalningar kan du göra med Klarna (faktura, kort eller delbetalning) eller Swish.

Aktuella Relode-rabattkoder och erbjudanden för 19 april, 2024

Rabatt-beskrivning Går ut
Relode-rabattkod: Få 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet 1 januari, 2025
15% rabatt/cashback när du blir medlem i Athlete Club 1 januari, 2025
Nyhetsbrevsförmåner: Få rabatter och kampanjer direkt till din e-post 1 januari, 2025
Fri frakt vid köp över 800 kr 1 januari, 2025
Alltid fria storleksbyten hos Relode 1 januari, 2025
Alltid 30 dagars returrätt hos Relode 1 januari, 2025

Aktuella deals 👇

Senaste rabatterna

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Hantverkargatan 53, lgh 1103
112 31 Stockholm
Sverige
Telefon: +46 722-016786
Hemsida: Rankhighab.com
Användarvillkor Integritetspolicy Cookies Hur vi tjänar pengar Hur vi hittar, verifierar och rankar rabatter
© 2024 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK