tink.net rabattkod 2022

Vill du få ett riktigt bra pris på ditt nästa köp hos tink.net? I så fall ska du använda en av våra tink.net-rabattkoder för att spara pengar vid ditt nästa köptillfälle! Utöver tink.net-rabattkoder kan du även hitta kampanjer och specialerbjudanden. Missa inte chansen att ta del av en tink.net-kampanj eller rabattkod för att få marknadens absolut lägsta pris på ditt nästa köp av produkter för smarta hem!

tink.net är en webbutik som säljer teknikprodukter för smarta hem till kunder på den svenska marknaden. Bolaget har funnits sedan 2016 och har hjälpt tusentals kunder att hitta rätt inom smarta hem-segmentet. Här finns verkligen ett brett utbud av olika produkter inom för ett smart hem så som övervakningskameror, wifi-högtalare, smarta assistenter, robotdammsugare, smart belysning. Dessa produkter hos tink.net kommer från flera välkända varumärken som exempelvis Sonos, Google, Philips, Trado och Netatmo.

Vid köp hos tink.net får du normalt dina varor levererade inom 2-5 dagar. Frakten kostar ingenting då den är gratis. Betalning gör du smidigt och säkert med Klarna, Apple Pay, Google Pay och PayPal. Har du frågor kan du alltid kontakta tink.nets kundsupport som alltid är redo att svara på dina frågor.

Vanliga frågor vid köp hos tink.net

Kan jag använda flera tink.net-rabattkoder samtidigt?

Nej, du kan inte kombinera flera tink.net-rabattkoder. Det är en rabattkod per köp som gäller. Således går det INTE att lägga ihop en tink.net-rabattkod som ger 10% rabatt med en annan rabattkod som ger 5% rabatt för att få totalt 15% rabatt.

Hur mycket kostar frakten hos tink.net?

Frakten kostar ingenting. Frakt hos tink är gratis.

Hur kan jag betala hos tink.net?

Betalningar kan du göra med Klarna, Apple Pay, Google Pay och PayPal.

Aktuella tink.net-rabattkoder och erbjudanden för 8 december, 2022

Rabatt-beskrivning Går ut
tink.net rabattkod: Minst 50 kr rabatt Inget utgångsdatum
Minst 10-20% rabatt på utvalda produkter hos tink.net Inget utgångsdatum
Exklusiva tink.net rabattkoder och erbjudanden Inget utgångsdatum
tink.net DEAL: Fri frakt Inget utgångsdatum
tink.net DEAL: Fri retur Inget utgångsdatum
tink.net DEAL: Gratis expertrådgivning Inget utgångsdatum
 

Vanliga frågor om våra tink.net-rabattkoder och rabatter

Hur många rabattkoder och erbjudanden från tink.net finns tillgängliga just nu?

Idag den 8 december, 2022 finns det 6 tink.net-rabatter och rabattkoder tillgängliga här på tripplo.com.

Finns det rabattkoder och kampanjer från tink.net som snart går ut?

Nej, just nu finns det inga rabatter med ett utångsdatum. Däremot finns det 6 tink.net-rabatter som pågår under en längre period och inte har något utgångsdatum.

Vilken tink.net-rabatt är mest populär just nu?

Den rabatt som har fått flest klick just nu är tink.net rabattkod: Minst 50 kr rabatt och den har används totalt 51 gånger.

Populära rabatter just nu

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Användarvillkor Cookies
© 2022 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK