Nelly rabattkod 2022

Nelly är en av Sveriges största webbshoppar inom mode och skönhet. Totalt har Nelly ca 350 olika i varumärken i sitt utbud och varje dag inkommer hundratals nya plagg och modeartiklar från välkända modehus världen över. Utöver alla internationella varumärken har finns även Nellys egna varumärken, så som NLY Trend, NLY Shoes, NLY Design, NLY Lingerie och Estradeur. Varje månad besöks Nelly av miljontals besökare som är ute efter att hitta det senaste inom mode och skönhet.

Nelly-modeller

Leveranstiden från Nelly är som standard 3-5 arbetsdagar. Standardleveransen kostar 49 kr, men om du handlar för över 299 kr får du fri frakt. Behöver du få hem dina varor snabbt är det möjligt att få snabbleverans med leverans vardagen efter. Betalning hos Nelly gör du med mot Qliro-faktura eller delbetalning, kort så som VISA, Mastercard eller Americanexpress eller med Paypal. Returer hos Nelly är gratis om du lägger en ny beställning inom 24 timmar från det att du registrerat din retur, gör du inte detta tillkommer en returavgift på 39 kr.

Spara pengar med Nelly-rabattkoder och erbjudanden

När det kommer till kampanjer och rabattkoder har Nelly ständigt något att erbjuda. Rabattkoder finns tillgängliga till och från under året och skulle det för tillfället inte finnas någon rabattkod, så hittar man oavsett tid på året alltid någon form av rea eller kampanj på utvalda varor. Hos Nelly finns en outlet som är öppen 24/7 och 365 dagar om året. I denna outlet går det att fyra mode och kläder till runt 40% rabatt, men med möjlighet upp till 70% rabatt. Bara själva outleten skulle kunna ses som en egen webbutik då den har olika plagg indelade i kategorier och underkategorier. Även för studenter finns det möjlighet att ta del av rabatter och erbjudanden från Nelly. Som student går det att få 10% studentrabatt. För att ta del av denna Nelly-studentrabatt krävs det att du är verifierad student via Mecenat.

Nelly outlet-banner

Vanliga frågor om Nelly-rabattkoder

Jag har två fungerande Nelly-rabattkoder, kan jag kombinera dem och få mer rabatt vid ett köptillfälle?

Nej, en Nelly-rabattkod kan inte kombineras med andra rabattkoder från Nelly. Har du en rabattkod som ger 15% rabatt kan den inte läggas ihop med en annan rabattkod som ger 10% rabatt för att totalt få 25% rabatt hos Nelly. Har du två rabattkoder får du använda dem till två separata köptillfällen.

Om jag inte hittar en Nelly-rabattkod här på tripplo.com var ska jag då leta?

Du kan dels se till att anmäla dig till Nellys nyhetsbrev för att få nya rabattkoder och erbjudanden direkt till din e-post. Ett annat sätt är att besöka Nelly i sociala medier då de ibland kan dela rabattkoder och kampanjer med sina följare.

Går det att få fri frakt med en Nelly-rabattkod?


Detta händer, men det är väldigt sällsynt att du får fri frakt med en rabattkod. Rabattkoder från Nelly ger normalt ett avdrag i procent på ordersumman.

Gäller rabattkoder på hela sortimentet hos Nelly?

Som huvudregel gäller rabattkoder endast på den del av sortimentet hos Nelly som inte redan är rabatterat. I sällsynta fall kan det finnas rabattkoder som ger en extra rabatt på outlet-priser eller andra kampanjer. Det kan även förekomma rabattkoder som endast gäller på en specifik produktkategori, så som t.ex. 30% rabatt på jeans.

Så använder du en Nelly-rabattkod:

  • 
Gå in på Nelly.com 

  • Välj ut de varor du vill köpa och lägg dem i din varukorg

  • När du är redo att betala och använda din Nelly-rabattkod klickar du dig vidare till kassan. 

  • Inne i kassan ser du en sammanställning över din beställning med en text under där det står ”Använd rabattkod eller presentkort” som du nu ska klicka på

  • Nu visas en textbox där du ska skriva in din rabattkod 

  • Skriv in din rabattkod och klicka sedan på knappen höger om textboxen med texten ”Aktivera"
 (Se bild nedan)
  • Din Nelly-rabattkod har nu aktiverats och priset på din beställning ska förutsatt att rabattkoden fungerar sjunka
  • Nu kan du gå vidare för att avsluta ditt köp hos Nelly
Här skriver du in en rabattkod i kassan

Företagsinformation:

Rank High AB
Org.nr 559047-8144
Lergöksgatan 12
262 33 Ängelholm
Sverige
Användarvillkor Cookies
© 2022 All Rights Reserved. tripplo.com
Denmark flag Denmark
Finland flag Finland
France flag France
Germany flag Germany
Netherlands flag Netherlands
Norway flag Norway
Sweden flag Sweden
United Kingdom flag UK